Klantenservice


Bestellen

Bestellingen kunnen worden opgegeven door gebruik te maken van ons online bestelsysteem.
Zodra uw bestelling is ontvangen wordt deze opgenomen in de orderadministratie en ontvangt u een e-mail, waarop de bestelde producten zijn vermeld, de prijzen per product en de totale factuurwaarde.
Indien de goederen aan ondernemingen moeten worden geleverd, verzuimt u dan niet uw BTW-nummer op de bestelling te plaatsen.


Prijzen

De vermelde prijzen zijn incl. BTW en gelden voor onbepaalde tijd.
Poko BV is niet aansprakelijk voor eventueel verkeerd vermelde informatie of onjuiste prijs informatie.
Eerder afgegeven prijzen zijn niet geldig.
Alle prijzen zijn in Euro. Facturering geschiedt in Euro.
 

Betaling

Betaling geschied online via onze betaalprovider Mollie (keuze uit meerdere betaalmogelijkheden als iDEAL, Paypall, Credit Card etc.). of kan geschieden op ons bankrekeningnummer (zie BETAALMOGELIJKHEDEN).


Verzenden

Bestellingen boven de € 50 worden in Nederland bezorgd voor € 2,95 en België 3,95. Is het totale orderbedrag minder dan €50,00 dan wordt € 6,95 als bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht. Zie voor het complete overzicht aan verzendkosten per land de banner VERZENDKOSTEN op de homepage.

Nadat uw betaling compleet is ontvangen zullen de goederen, indien mogelijk, in één pakket worden verzonden. Bestellingen die vóór 21.00 uur zijn geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden. Vanuit onze verzender DPD ontvangt u een mail met track&trace code, waarmee u de bezorging van uw bestelling kunt volgen.
Heeft u een bestelling geplaatst dan wordt deze 15 dagen bewaard om uw betaling af te wachten. Hebben wij na 14 dagen nog steeds geen betaling ontvangen dan wordt uw bestelling geannuleerd. U ontvangt hiervan geen bericht.


Retourneren

Ondanks het feit dat wij kwaliteitsproducten leveren en uw order zo accuraat mogelijk wordt uitgevoerd, kan het voorkomen dat goederen moeten worden teruggezonden. Wanneer naar uw mening aan de producten en/of de levering iets niet in orde is, dan kunt u de producten binnen 14 dagen aan ons retourneren. De producten moeten dan wel in de originele staat zijn en de verpakking mag niet zijn geopend. Retouren dienen te worden gezonden aan het volgende adres:
**********************
Poko BV
De Droogmakerij 22 D
NL-1851 LX Heiloo
**********************


Verpakking

Het voer is verpakt in pakketten van 1 en 5 kilo.
Grotere verpakkingen zijn, afhankelijk van het soort voer, verpakt in 10, 15, 20 of 25 kilo.